Köszöntelek az oldalamon!

Dobó Imre vagyok, fotós, fényképész

Kezdetben csak hobbi céllal fotóztam, később pedig hivatalosan is elsajátítottam a fényképezés fortélyait. Számomra a fotózás művészet, igyekszem mindig új, néha szokatlan nézőpontokat találni, ugyanakkor teljes mértékben kielégíteni vendégeim kérését. Folyamatosan fejlesztem magam és a technikai hátteremet, hogy Te mindig a legszebb képet kapd kézhez Tőlem. 

Leginkább esküvő, jegyes, portré, családi, gyermek és rendezvény fotókat készítek de bármilyen fotózással kapcsolatban érdeklődhetsz. Bátran vedd fel velem a kapcsolatot, hogy a Te elképzeléseidet is megvalósíthassuk.

A Nagy Napotokat számos esküvő fotózás tapasztalatával örökítem meg nektek, hogy a képeket vissza nézve még évek múlva is szép emlékként gondoljatok rá.
Dokumentarista jelleggel készítem a fotóitokat, hogy a minden fontos pillanat örök emlékké változzon.

Legyen bármi is elképzelésed csak a kreativitásunk szab határt…

….stúdióban, szabadtéren és rendezvény helyszínen….

Honlapomon arra törekedtem, hogy szolgáltatásaimmal kapcsolatban minden információt megtalálj.  Ha kérdésed van vagy az oldalon megtalható csomagokon kívül egyedi árajánlatot kérnél, akkor vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen vagy a Kapcsolat menüpont alatt található űrlap segítségével.